Billund Auto / 100% Autotjek
100% Autotjek video

Konceptet 100 % Autotjek

Skabt som sikkerhed for forbrugerne
Konceptet 100% Autotjek er skabt i et tæt samarbejde mellem Autobranchen Danmark, FTZ og en række bilforhandlere. Dels for at skabe større sikkerhed og mere tryghed for forbrugerne, og dels for at give bilforhandlerne et samlet koncept og kvalitetsstempel. Ved at følge en lang række regler og ens retningslinjer, opnår forhandlerne et fælles garantibevis.

Din nye bil har fået et 100% Autotjek
Når du køber en 100% Autotjek-bil, ved du, at forhandleren har forpligtet sig til at gennemtjekke bilen på en lang række punkter fra kilometertjek til motorens stand. Bilen bliver også sendt til en uvildig synshal til det grundige 100% Autotjek efter en brugtbilstest. Det betyder, at bilen er uden restgæld, fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal.

Garantier
Udover de 12 måneders garanti på motor, gear og turbo, får du fuld kilometergaranti og garanti mod skjult restgæld. Forhandleren følger også altid købelovens bestemmelser.
Hvis bilen skal have lovmæssig service i garantiperioden, skal du foretage service på et 100% Autotjek-værksted for at opretholde garantien. Når du køber bilen, giver forhandleren dig de præcise bestemmelser for, hvad garantien omfatter

Hvis bilen skal have foretaget service  i garantiperioden, skal dette foretages i overensstemmelse med bilens serviceplan og producents forskrifter for at opretholde garantien.

Aflevering
Du får altid leveret bilen klargjort kosmetisk samt med en uvildig mekanisk gennemgang af bilen. 

Nyhed
Audi

Audi RS6

TFSi Avant quattro Tiptr. Van
Audi RS6 TFSi Avant quattro Tiptr. Van